filter Instagram mirip tiktok || upaa channel


836



hai we❤️
di video kali ini aku ga tutorial,di video kali ini lebih ke nunjukin filter filter Instagram yang mirip kaya kita lagi main tiktok, di filter Instagram ini kita ga perlu ngedit lagi karena udah langsung di edit sama yg bikin filter nya,jadi disini kita cuma makai doang?iya makai doang mudah banget kan❤️

tonton video nya sampai habis dan jangan di skip ya hehe…

☀️S U B S C R I B E☀️

Instagram:
https://instagram.com/nrfjy1912?igshid=ieiieus52sto

source


What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
0
love
lol lol
0
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win

0 Comments

Your email address will not be published.

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format